Četvrtak, 07/03 - Fudbal, Srbija, Superliga
07/03Napredak vs TSC Bačka TopolaDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
05/03/2024 14:31
Srpski šampionat odavno nije bio ovako zanimljiv, a ovog puta smo za vas analizirali duel između Napretka i TSC-a. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 16 časova.
Napredak

Fudbaleri Napretka igraju sjajno u drugom delu šampionata, iako je tim iz Kruševca u prošlom kolu poražen na gostovanju kod Čukaričkog, nakon gola Milana Pavkova u finišu susreta, a sve to pošto su gosti na odmor otišli sa golom prednosti.
Bilo kako bilo, na poslednjih pet mečeva ova ekipa je ostvarila dva trijumfa, dva remija, uz pomenuti poraz od Čuke.
Sve to je trenutno dovoljno za jedanesto mesto na tabeli i evidentno je da Napretku predstoji velika borba za plasman u plej-of.

TSC

Prošla sezona je bila istorijska za tim iz Bačke Topole, koji je uspeo da dođe do plasmana u Ligu Evrope, gde se nažalost ovaj tim nije proslavio, što je ruku na srce bilo i očekivano, pošto se radilo o debitantskom učešću u drugom po kvalitetu evropskom klupskom takmičenju.
I ovog puta TSC igra sjajno u srpskom šampionatu, a trenutno se izabranici Žarka Lazetića koji radi sjajan posao u ovom klubu nalaze na trećem mestu na tabeli.
U prošlom kolu je tim iz Bačke Topole na svom terenu poražen od Zvezde rezultatom 1:3.

Naš predlog

I jedni i drugi  igraju dosta dobro u poslednje vreme, i možda je najrealnije da jedna i druga ekipa postigne makar po jedan pogodak na ovom susretu, pa vam savetujemo da se fokusirate na igru GG koju kladionica Maxbet plaća sa kvotom 1.78.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.