Četvrtak, 07/03 - Fudbal, Međunarodni, Uefa Europa Conference League
07/03Servet vs Viktorija PlzenjDupla šansatip: X2
8 / 10 Ulog
05/03/2024 18:04
Švajcarski vicešampion probio se do osmine finala Lige konferencija gde ga čeka iskusni češki sastav. Meč u Ženevi na programu je u četvrtak u 21 čas.
Servet

Ekipa iz Ženeve vezala je pet uzastopnih pobeda. tri puta su slavili u Super ligi Švajcarske i po jednom u Kupu Švajcarske i Ligi konferencija. Taj trijumf na gostovanju u Razgradu protiv Ludogoreca doneo im je plasman u osminu finala najmlađeg evropskog takmičenja. Servet je lođe igrao u grupi Lige Evrope i osvojio tek treće mesto iza Slavije i Rome. Sakupili su samo 5 bodova ali je i to bilo dovoljno da iza sebe ostave Šerif. Prebacili su se u Ligu konferencija i tu će pokupati da ostave bolji utisak. Njima je domaće takmičenje važnije, sada su Jang Bojsu prišli na samo bod razlike i boriće se sa \'\'mladim momcima\'\' za šampionski naslov. Prošlog vikenda Servet je u Ženevi slavio sa 2:1 protiv Lugana.

Viktorija Plzenj

Viktorija će se teško uključiti u borbu za titulu u Češkoj sa Slavijom i Spartom i zato je za njih Evropa prioritet ove sezone. Da su se \'\'naoštrili\'\' za to videlo se u grupnoj fazi Lige konferencija. Tu su bili maksimalni, u šest utakmica protiv zagrebačkog Dinama, Astane i Balkanija, ostvarili su isto toliko pobeda uz samo jedan primljeni gol. Osvajanjem prvog mesta izborili su direktan plasman u osminu finala i čekali su svog prvog rivala u nokaut fazi. Verujemo da su zadovoljni žrebom i šanse protiv švajcarskog predstavnika nisu im uopšte male. U domaćem prvenstvu Viktorija je odlična u nastavku sezone, posle startnog remija vezali su četiri pobede i učvrstili se na trećem mestu, na kom će i čekati plej-of.

Predlog

Za domaćina je, bar nam se tako čini, bitnije domaće prvenstvo od Lige konferencija. Imaju priliku da se bore za titulu dok Viktorija ima veliki zaostatak za praškim tandemom. Zato je ekipa iu Plzenja favorit u ovom dvomeču a mi smatramo da će već u prvoj utakmici u Ženevi ostvariti dobar rezultat i da neće izgubiti. Naš predlog je dupla šansa na goste a za x2 kvota je 1.67 u kladionici SuperBet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.