Petak, 08/03 - Fudbal, Srbija, Superliga
08/03Radnik Surdulica vs Radnički Kragujevac1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
06/03/2024 14:00
Kragujevčani deluju nezaustavljivo u drugom delu sezone. Duel sa poslednjeplasiranim Radnikom igra se u Surdulici u petak od 16.30.
Radnik

Kada su svi počeli da ih otpisuju fudbaleri Radnika su napravili iznenađenje i slavili ubedljivo na niškom Čairu. Pobeda vredi više od tri boda jer je Radnički jedan od glavnih konkurenata Surduličanima u bici za spas. I pored pobede situacija je jako teška za Radnik. Oni su sakupili samo 14 bodova do sada, a trijumf u nišđu bio im je tek drugi ove sezone. Kada se setimo starta šampionata malo ko je mogao da pretpostavi da će Surduličani ovoliko dugo držati \'\'fenjer\'\'. Oni su bili bez poraza posle prvih pet utakmica i za to vreme su primili samo jedan gol. Nisu bili ni mnogo efikasniji, s obzirom da su postigli samo tri gola za tih 450 minuta igre. Prvi poraz naneo im je TSC u 6. kolu i od tada kreću njihove muke, a posle pobede nad Spartakom u 2. kolu, ova od pre pet dana bila je sledeća.

Radnički Kragujevac

I dok se Surduličani muče da drže glavu iznad vode, što im baš i ne polazi za rukom, Kragujevčani ruše sve pred sobom. Na četiri odigrane utakmice u 2024. godini imaju isto toliko pobeda, a ako tome dodamo i trijumf baš nad Radnikom na kraju prošle, sada imaju niz od pet vezanih trijumfa. To je najbolji učinak Crvenih đavola od kada su ponovo prvoligaši. Očigledno je da Feđa Dudić radi odličan posao u srcu Šumadije i dolaskom ovog trenera iz Bosne i Hercegovine krenuo je i procvat Radničkog. Imali su Kragujevčani dosta problema u meču sa IMT-om u prošlom kolu, slavili su minimalnim rezultatom na svom terenu, a treber Dudić je bio i isključen. Serija bez poraza za Radnički traje već sedam kola a poslednji neuspeh doživeli su još 3. decembra na Banovom Brdu.

Predlog

Za Radnik je blagotvorno da igra u Nišu. Naime, oni su prvu pobedu ostvarili na Čairu, gde su bili domaćini na početku sezone zbog lošeg stanja svog terena, a i drugi trijumf su zabeležili u Nišu, ovog puta kao gosti Radničkog. U svojoj Surdulici nisu jš nikog pobedili i sumnjamo da će to uspeti protiv odličnog tima iz Kragujevca koji se bori za izlazak u Evropu. Naš predlog je dvojka sa kvotom 2.55 u kladionici MaxBet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.