Subota, 09/03 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
09/03Vulverhempton vs FulamDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
9 / 10 Ulog
06/03/2024 19:06
Dva tima bez briga sastaju se u 28. kolu engleske Premijer lige. Utakmica na Molinjuu igra se u subotu u 16 časova.
Vulverhempton

Za Vukove bi prvenstvo već sada moglo da se završi. Opstali su u eliti, što je bilo najvažnije, ali ponovo neće ostaviti neki dublji trag. Pred ovu rundu nalaze se na 10. mestu sa 12 bodova manje od poslednjeg tima u zoni plasmana u Evropu, a od \'\'davljenika\'\' su udaljeni još više. Teško je poverovati da mogu napraviti toliko lošu seriju i dospeti u opasnu zonu iako je do kraja sezone ostalo da se odigra još desetak utakmica. Međutim, imaće Vukovi za šta da se bore ovog proleća. Trijumfom protiv Brajtona pre desetak dana izborili su plasman u četvrtfinale FA kupa i sledećeg vikenda, neposredno pred pauzu zbog okupljanja reprezentacija, igraće sa Koventrijem na svom terenu za plasman u polufinale najstarijeg fudbalskog takmičenja na svetu. Koventri je drugoligaš i eto šanse da se Vulvsi nađu u samoj završnici ovog važnog takmičenja.

Fulam

Kolibari su vezali dve bitne pobede u prvenstvu i popeli se do 8. pozicije. Dugo je izgledalo da ne mogu ponoviti prošlogodišnji rezultat u Premijer ligi, a sada se otvorila mogućnost i da ga nadmaše. Iako su prošle sezone dugo bili u vrhu, na kraju su završili tek kao 10. pa su već sada dva mesta bolje plasirani. Pobeda nad Junajtedom u Mančesteru je odjeknula, posebno jer je tim Erika ten Haga igrao odlično u 2024. godini. Da to nije bio samo trenutni bljesak na Old Trafordu pokazali su u narednom kolu kada su ubedljivo dobili Brajton na svom Krejven Kotidžu. Još uvek je Fulam daleko od plasmana u Evropu ali uz još par uzastopnih pobeda otvorila bi se i ta mogućnost, mada verujemo da nemaju opterećenje da moraju u evropske kupove.

Predlog

Fulam ima samo jedan poraz u prethodnih šest prvenstvenih rundi, pobedila ih je samo Aston Vila i to kao gost, ali su pre te serije ispali iz oba kupa. Vulvsi su prolog vikenda lako izgubili u Njukaslu ali su pre toga imali tri vezane pobede, dve u ligi i jednu u FA kupu. U prvom delu sezone Fulam je slavio protiv Vukova sa 3:2 a i sada treba očekivati golove. Naš predlog je igra gol-gol sa koeficijentom 1.75 u kladionici SuperBet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.