Subota, 09/03 - Fudbal, Italija, Serija A
09/03Sasuolo vs FrozinoneDupla šansatip: X2
8 / 10 Ulog
06/03/2024 19:22
Meč od koga će umnogome zavisiti poredak u donjem delu tabele Serije A igra se u Ređo Emiliji. Sasuolo dočekuje novaliju u subotu od 15 časova.
Sasuolo

U velikom problemu je ekipa Sasuola. Ni promena trenera nije pomoglo u prošlom kolu i oni su izgubili derbi začelja u Veroni. Inače pre tog meča na klupi tima iz Ređo Emilije bio je Alesio Dionizi i njemu je presudio katastrofalan poraz od Napolija na domaćem terenu. Bilo je 6:1 za još uvek aktuelnog šampiona Italije i to je bio treći vezani neuspeh \'\'zeleno-crnih\'\'. Neverovatno zvuči da Sasuolo ima samo jedan osvojen bod u osam prehodnih prvenstvenih rundi ali je to istina i pitanje da li će slobodan pad uspeti da zaustavi novi trener Balardini. Sa četiri vezana neuspeha čekaju Frozinone u meču u kom nemaju izbora i moraju da slave kako znaju i umeju. Na tabeli su pali na pretposlednje 19. mesto i iza njih je samo ekipa Salernitane. Još uvek nije sve izgubljeno i prvi tim iznad crte ima samo tri boda više od njih.

Frozinone

Početak sezone bio je iz snova za povratnika u italijansku elitu. Prošlosezonski najbolji tim Serije B brzo se adaptirano na društvo najbolji timova sa \'\'čizme\'\' i obreo se u gornjoj polovini tabele. Međutim, kako je vreme odmicalo tako su počeli da se nižu problemi za Frozinone. Tim iz regije Lacio spustio se do 16. mesta na tabeli a niz od četiri uzastopna poraza prekinuli su u prošlom kolu remijem sa Lećeom na svom terenu. Niko nije bio zadovoljan tim bodom, igrali su na svom terenu sa timom koji im može biti direktan konkurent i pobeda je bila jedina opcija. Frozinone ne zna za trijumf od 21. januara kada su uspeli da pobede Kaljari, još jednu ekipu sa samog dna tabele, što znači da njima tek predstoji težak raspored u finišu sezone.

Predlog

Teško je reći da li bi neki od rivala bio zadovoljan bodom u ovom meču. Verovatno bi gosti bili zadovoljniji remijem koji njima ne donosi mnogo ali ostavlja direktnog konkurenta bez dva boda. Jesenas je Frozinone slavio na svom stadionu protiv Sasuola sa 4:2, ali sad ne očekujemo takvu goleadu. Ipak, Frozinone ume da igra na strani, malo je falilo da donesu bod protiv Juventusa, pa smatramo da neće izgubiti u Ređo Emiliji. Predlog je dupla šansa na goste a za x2 kvota je 1.70 u kladionici SuperBet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.