Četvrtak, 07/03 - Fudbal, Međunarodni, Uefa Europa Conference League
07/03Molde vs Klub BrižDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
07/03/2024 01:38
Molde će u okviru osmine finala Lige konferencija dočekati Klub Briž. Utakmica je na programu od 18 časova i 45 minuta.
Molde

Norveški predstavnik je nakon zauzimanja trećeg mjesta u grupi H Lige Evrope svoje takmičenje nastavio u Ligi konferencija. U šesnaestini finala su igrali dvomeč sa Legijom iz Varšave i iako nisu bili favoriti, uspijeli su da prođu u narednu fazu. U prvom meču u Norveškoj su slaviti rezultatom 3:2, dok su potom na gostovanju u Poljskoj slavili sa ubjedljivih 0:3. Pošto je njihov šampionat odavno završen, sav fokus su stavili na ovo takmičenje, a za vikend su igrali prijateljski meč protiv Rozenborga koji je završen rezultatom 1:1.

Klub Briž

Nekadašnji suvereni vladar Belgije je u grupi D Lige konferencija bio prvi na tabeli i tako obezbijedio direktan plasman u osminu finala ovog takmičenja. U ovoj rundi ga čeka ekipa Moldea, koja je pokazala da može biti veoma nezgodan protivnik. U poslednje vrijeme igraju veoma promjenljivo, pa su tako u poslednjih 5 kola nacionalnog šampionata upisali po 2 trijumfa, 2 poraza i jedan remi. Za vikend su slavili protiv Genka na veoma teškom gostovanju rezultatom 0:3.

Prijedlog

Mišljenja smo da će na ovom meču oba tima postići makar po jedan gol, pa vam predlažemo igru GG po kvoti 1.60 u Mozzartbet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.