Četvrtak, 07/03 - Fudbal, Međunarodni, Uefa Europa Conference League
07/03Maccabi Haifa vs FiorentinaDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
07/03/2024 01:46
Ekipa Makabija iz Haife će u okviru osmine finala Lige konferencija dočekati Fiorentinu. Utakmica je na programu od 21 čas.
Makabi Haifa

Tim iz Haife je šesnaestini finala Lige konferencija eliminisao Gent ukupnim rezultatom 2:1 i time obezbijedio plasman u osminu finala ovog takmičenja. U prvom meču u kom je Makabi bio domaćin i to u Budimpešti uslijed situacije u njihovoj zemlji, slavio rezultatom 1:0. U revanš meču koji je igran u Belgiji, Makabi je uspio da sačuva prednost i da odigra neriješeno rezultatom 1:1. U nacionalnom šampionatu su trenutno na drugom mjestu na tabeli iza Makabija iz Tel Aviva sa samo bodom zaostatka.

Fiorentina

Tim iz Firence je dominantno okončao svoje učešće u trećem po snazi takmičenju u Evropi. Prvo mjesto u grupi im je omogućilo direktan plasman u osminu finala ovog takmičenja u kom će kao favoriti ući u dvomeč sa Makabijem iz Haife. U poslednje vrijeme igraju veoma dobro, te u poslednjih 5 kola Serije A imaju skor od 2 trijumfa, 2 remija i jednog poraza. Za vikend su remizirali na gostovanju kod Torina u meču bez golova, a trenutno su na 8. mjestu na tabeli sa 42 osvojena boda.

Prijedlog

Mišljenja smo da će obje ekipe postići makar po gol, pa vam predlažemo igru GG po kvoti 1.73 u Meridianbet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.