Petak, 08/03 - Fudbal, Italija, Serija B
08/03Parma vs Breša1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
07/03/2024 09:31
Prvi meč 29. kola italijanske Serije B se igra na stadionu Enio Tardini gde će fudbaleri Parme ugostiti Brešu. Početak duela između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 30 minuta.
Parma

Fudbaleri Parme igraju na vrhunskom nivou ove sezone i kako sada stvari stoje sva je prilika da ćemo ovu ekipu naredne sezone ponovo gledati u najkvalitetnijem rangu italijanskog fudbala, gde je Parmi bez ikakve sumnje i mesto.
Naime, trenutno se Krstaši nalaze na prvom mestu na tabeli uz šest bodova viška u odnosu na drugoplasirani Kremoneze, a poznato je da će kraju prvenstva dve najbolje prvoplasirane ekipe obezbediti plasman u Seriju A.
Inače, u prošlom kolu je Parma slavila na gostovanju kod Ternane, a taj duel je završen rezultatom 1:3.

Breša

Breša je u ovom trenutku stacionirana na sedmom mestu na tabeli, i primarni cilj će za sada biti plasman na što bolju poziciju pred plasman u doigravanje, gde će na kraju završiti timovi od treće do osme pozicije.
Na poslednjih pet mečeva u ovogodišnjem izdanju Serije B, nekadašnji prvoligaš je ostvario samo jedan trijumf, jedan poraz i čak tri remija.
Inače, u prošlom kolu je tim sa Rigamontija ostvario veoma važan trijumf na svom stadionu protiv Palerma, a bio je to jedan sjajan duel koji nam je doneo čak šest pogodaka, pošto je na kraju bilo 4:2 za Brešu.

Naš predlog

Parma želi što pre da i definitivno obezbedi plasman u najkvalitetniji rang italijanskog fudbala, a sva je prilika da će se to i desiti, pa vam savetujemo da se oprobate sa jedinicom, za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 1.58.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.