Petak, 08/03 - Fudbal, Portugalija, Liga Portugal
08/03Portimonense vs PortoUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
07/03/2024 09:39
Portugalski šampionat odavno nije bio ovako zanimljiv, pošto se tri tima ravnopravno bore za naslov prvaka, a za vas smo ovog puta analizirali meč između Portimonensea i Porta. Duel između ove dve ekipe je zakazan za 19 časova i 45 minuta.
Portimonense

Portimonense se u ovom trenutku nalazi na četrnaestom mestu na tabeli i kako sada stvari stoje sva je prilika da ovoj ekipi predstoji velika borba za opstanak u društvu najboljih.
Na poslednjih pet mečeva ova ekipa je bez trijumfa, a u tom periodu je ovaj tim doživeo dva remija uz čak tri poraza, i deluje da Portimonense u najgorem mogućem trenutku igra i najlošije od početka sezone.
Inače, u prošlom kolu je ova ekipa remizirala na svom terenu protiv Vizele, kada nije bilo pogodaka.
Na domaćem terenu je Portimonense do sada odigrao dvanaest mečeva i ostvario tri trijumfa, četiri remija i pet poraza.

Porto

U poslednje vreme fudbaleri Porta igraju na veoma visokom nivou. Sve je nekako krenulo od onog trijumfa u osmini finala Lige šampiona nad ekipom Arsenala, kada je bilo 1:0, a nastavilo se u prošlom kolu Primeire kada su izabranici Serža Konseisaa demolirali na svom stadionu ljutog rivala Benfiku, a taj meč na Dragau je završen rezultatom 5:0.
Nakon svega toga se popularni Zmajevi nalaze na trećem mestu na tabeli uz šest bodova manjka u odnosu na upravo Benfiku, ali i tri boda viška od četvrtoplasirane Brage, pa deluje da Porto do kraja prvenstva očekuje borba za treće mesto koje donosi plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Naš predlog

Pobeda Porta ove ne bi smela da se dovede u pitanje, a smatramo i da će nam ovaj duel doneti baš dosta pogodaka, pošto i jedna i druga ekipa nema šta da izgubi, pa vam savetujemo da se fokusirate na igru 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.63.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.