Subota, 09/03 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
09/03Mančester Junajted vs Everton1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
08/03/2024 13:34
Premijer liga odavno nije bila ovako interesantna, i deluje da do poslednjeg kola nećemo znati ko će doći do naslova prvaka Engleske, a ovog puta smo za vas analizirali duel između Mančester Junajteda i Evertona. Početak ovog duela je zakazan za 13 časova i 30 minuta.
Mančester Junajted

Fudbaleri Mančester Junajteda će jako teško doći do svog primarnog cilja kada je ova sezona u pitanju, a to je naravno plasman u Ligu šampiona.
Naime, u ovom trenutku se ova ekipa nalazi na šestom mestu na tabeli uz čak šest bodova manjka u odnosu na petoplasirani Totenhem, koji na sve to ima i meč manjka.
U prošlom kolu je tim sa Old Traforda poražen u velikom derbiju Mančestera, pošto je Siti nakon velikog preokreta slavio sa 3:1, ali daleko od toga da se Junajted obrukao na tom susretu.

Everton

Evertonu je nedavno smanjena kazna, pa tako ova ekipa više nema deset, već šest oduzetih bodova, nakon čega se na Gudisonu dosta lakše diše.
Naime, u ovom trenutku su izabranici Šona Dajša stacionirani na šesnaestom mestu na tabeli uz čak pet bodova viška u odnosu na timove koji se nalaze u zoni ispadanja, što bi i te kako mogla da bude dovoljna bodovna zaliha za miran nastavak šampionata.
Inače, u prošlom kolu su popularne Karamele poražene na svom stadionu od Vest Hema, kada je bilo 1:3, što je bio treći poraz za Everton na poslednjih pet duela u Premijer ligi.

Naš predlog

Junajted nakon dva vezana poraza konačno želi da dođe do trijumfa na svom terenu, a deluje da nema bolje prilike za to nego na ovom duelu protiv Evertona, koji igra jako loše u poslednje vreme.
Toplo vam preporučujemo da se fokusirate na jedinicu, za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 1.87.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.