Subota, 09/03 - Fudbal, Portugalija, Liga Portugal
09/03Rio Ave vs Sporting BragaDupla šansatip: 1X
7 / 10 Ulog
08/03/2024 13:42
Portugalska Primeira polako ali sigurno ulazi u svoju završnu fazu, a za vas smo ovog puta analizirali meč između Rio Avea i Brage. Početak duela između ova dva tima je zakazan za 19 časova.
Rio Ave

Iako Rio Ave ove sezone ima dosta problema, pošto se ova ekipa trenutno nalazi na trinaestom mestu na tabeli uz samo bod viška u odnosu na timove koji su stacionirani u zoni ispadanja, niko ovom timu ne može da ospori da u poslednje vreme igra jako dobro na svom stadionu.
To je najbolje na svojoj koži nedavno osetio Sporting, koji je primio čak tri pogotka od Rio Avea, ali i postigao isto toliko, i okliznuo se na jednom od najtežih domaćih terena u Primeiri.
U prošlom kolu je Rio Ave nastavio sa dobrim rezultatima, pošto je remizirao u gostima kod Moreirensea, kada nije bilo pogodaka.

Braga

Braga će se po svemu sudeći do kraja šampionata boriti za plasman na treću poziciju na tabeli, koja kao što je dobro poznato na kraju donosi plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona.
Trenutno se tim sa Kamenoloma nalazi na četvrtom mestu na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na Porto, koji je u prošlom kolu na svom terenu demolirao Benfiku, rezultatom 5:0.
Što se tiče Brage, ova ekipa je u prošlom kolu ostvarila veoma važan trijumf na svom stadionu protiv Estrelje, a taj duel je završen sa ubedljivih 3:0, što je ujedno bio i treći vezani trijumf u prvenstvu.

Naš predlog

Iako Braga igra sjajno u poslednje vreme, pomenuli smo već kako Rio Ave igra na domaćem terenu u poslednjih par meseci, pa vam zbog svega toga hrabro preporučujemo da se oprobate sa duplom šansom 1x za koju je kladionica Meridianbet pripremila fantastičnu kvotu 1.98.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.