Subota, 09/03 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
09/03Sautempton vs Sanderlend1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
08/03/2024 20:52
Ekipa Sautemptona će u okviru 37. kola Čempionšipa dočekati ekipu Sanderlenda. Utakmica je na programu od 16 časova.
Sautempton

Ekipa Sautemptona je nakon 35 odigranih mečeva na skoru od dvadeset i jednog trijumfa, 7 remija i 7 poraza. To je dovoljno za poziciju broj 4 i 70 osvojenih bodova, što svakako nije nešto što zadovoljava sve u klubu. Njihov cilj je naravno da direktno obezbijede plasman u Premijer ligu, a trenutno su u zaostatku 8 bodova za drugoplasiranim Ipsvičom. Seriju od 2 uzastopna poraza su prekinuli u prethodnom kolu, kada su trijumfovali protiv Birmingema na veoma teškom gostovanju, rezultatom 3:4. Sa 69 datih golova imaju treći najbolji napad u ligi.

Sanderlend

Nekadašnji stalni učesnik Premijer lige je samo zahvaljujući dobrim partijama u prvom dijelu sezone, daleko od borbe za opstanak. Trenutno se nalaze u veoma lošoj formi, pa su na poslednjih 5 mečeva upisali svih 5 poraza. U tih 5 mečeva su primili 7 golova, a postigli svega 2. Sa 47 osvojenih bodova nalaze se na 11. mjestu na tabeli. Takođe na 5 poslednjih gostovanja ne znaju za trijumf, a na tim mečevima su upisali 4 poraza i 1 remi. Sanderlend je u prvom meču ove dvije ekipe slavio sa nevjerovatnih 5:0.

Prijedlog

Mišljenja smo da će Sautempton slaviti u ovom meču, pa vam prema tome predlažemo jedinicu po kvoti 1.55 u Mozzartbet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.