Nedelja, 10/03 - Fudbal, Francuska, Liga 1
10/03Strazbur vs Monako1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
09/03/2024 03:01
U nedelju nas očekuje nekoliko sjajnih mečevad širom Evrope, a ovog puta smo za vas analizirali duel između Strazbura i Monaka. Početak duela između ove dve ekipe je zakazan za 15 časova.
Strazbur

Strazbur igra jako loše u poslednje vreme, a o tome najbolje svedoči podatak i da je ova ekipa na pet poslednjih duela bez trijumfa, a u tom periodu je nekadašnji učesnik Liga Evrope doživeo čak četiri poraza uz samo jedan remi.
U prošlom kolu je trenutno trinaestoplasirani tim na tabeli remizirao na gostovanju kod Monpeljea, u jednom fantastičnom meču na kom smo videli čak četiri pogotka, a na kraju je bilo 2:2, uz napomenu da su gosti dva puta vodili, ali na kraju su morali da se zadovolje sa bodom.

Monako

Fudbaleri Monaka igraju dosta dobro u poslednje vreme. Prvo je ova ekipa slavila na jednom od najtežih gostovanja u Ligi 1, i to kod aktuelnog vicešampiona Francuske, ekipe Lansa, a taj duel je završen rezultatom 2:3. Nakon toga je tim iz Kneževine uspeo na svom stadionu i da odoli ekipi PSŽ-a, a taj susret je mimo svih očekivanja završen bez pogodaka.
Trenutno se tim sa stadiona Luj II nalazi na trećem mestu na tabeli, za koje je opšte poznato da od ove sezone donosi direktan plasman u Ligu šampiona, što naravno i jeste primarni cilj Monaka u poslednjih nekoliko godina.

Naš predlog

Monako igra zaista sjajno u poslednje vreme, a na sve to Strazbur igra jako loše na domaćem terenu u poslednjih nekoliko sedmica, pa vam hrabro preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Maxbet odredila koeficijent 2.00.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.