Nedelja, 10/03 - Fudbal, Nemačka, Bundesliga
10/03Bajer Leverkuzen vs VolfzburgUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 3.50
8 / 10 Ulog
09/03/2024 03:14
Nemačka Bundesliga će po svemu sudeći nakon jedanaest godina dobiti novog šampiona. I ovo kolo nam donosi nekoliko sjajnih mečeva, a izbor je ovog puta pao na duel između Leverkuzena i Volfsburga, a susret između ove dve ekipe je zakazan za 19 časova i 30 minuta.
Leverkuzen

Fudbaleri Leverkuzena igraju nestvarno dobro ove sezone, a najbolji pokazatelj za to je što ova ekipa još uvek nema nijedan poraz na svom kontu, i to u svim takmičenjima.
Ono što je svakako najbitnije je da se popularni Farmaceuti u ovom trenutku nalaze na prvom mestu na tabeli uz čak deset bodova viška u odnosu na drugoplasirani Bajern, i kako sada stvari stoje, deluje da će četa Ćabija Alonsa doći do naslova prvaka Nemačke.
U prošlom kolu je ova ekipa slavila na gostovanju kod Kelna, a taj duel je završen rezultatom 0:2.

Volfsburg

Što se tiče Volfsburga, ovaj tim je trenutno stacioniran na trinaestom mestu na tabeli i slobodno možemo konstatovati da smo od popularnih Vukova daleko više očekivali.
Na pet poslednjih mečeva ovaj tim je bez trijumfa, a u tom periodu je ova ekipa tri puta remizirala, uz dva poraza.
Inače, u prošlom kolu je Volfsburg u jednom fenomenalnom susretu na kom smo videli čak pet pogodaka poražen od ove sezone sjajnog Štutgarta, a taj meč je završen rezultatom 2:3.

Naš predlog

Naravno da su Farmaceuti veliki favoriti na ovom duelu, a pored svega toga, utisak je da će nam ovaj meč doneti baš dosta pogodaka, pa vam toplo preporučujemo da probate sa igrom 4+, za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 2.36.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.