Nedelja, 10/03 - Fudbal, Nemačka, Bundesliga
10/03Ajntraht Frankfurt vs HofenhajmDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
09/03/2024 14:17
Duel dve ekipe koje se bore za izlazak u Evropu igra se u nedelju u 17.30 na frankfurtskoj Dojče bank areni.
Ajntraht

Orlovi su podbacili u Ligi konferencija i svoj put završili u baražu za osminu finala. Mogao je Ajntraht više, svakako, pogotovo posle 2:2 u prvom meču u Belgiji. Na kraju je Rojal Union slavio u gradu na Majni i otišao dalje. Što se Bundelsige tiče ekipa Ajntrahta je pred ovo kolo bila na 6. mestu, poslednjem koje donosi evropsku vizu. S obzirom da do četvrte pozicije ne mogu, da su iz DFB kupa ispali, ostaje im da nekako sačuvaju ovo mesto i ponovo zaigraju u najmlađem evropskom kupu. Najveći konkurent biće im baš Hofenhajm koji im dolazi u goste u ovom kolu. Orlovi su u prethodnom slavili na gostovanju u Hajdenhajmu i tako prekinuli niz od šest uzastopnih mečeva, računajući i Evropu, bez ostvarene pobede.

Hofehhajm

Gosti su se sa dva uzastopna prvenstvena trijumfa vratili u bitku za plasman u evropske kupove. Pred ovo kolo bili su tik ispod crte koja deli timove koji će predstavljati Nemačku naredne jeseni. Vremena ima dovoljno da se popnu makar jedno mesto, a mnogo toga moglo bi da zavisi od okršaja sa Ajntrahtom u Frankfurtu s obzirom da je rival mesto iznad njih i trenutno drži tu poslednju kartu. Hof je imao jako loš niz rezultata koji je započeo još na kraju prvog dela sezone. Tada su imali dve utakmice bez pobede a onda su ovog proleća \'\'nalepili\'\' još 6 na te dve i imali su ukupno 8 sa po četiri poraza i remija. Crni niz prekinut je u trenutku kada se to najmanje očekivalo, na gostovanju u Dortmunudu kada su pobedili Borusiju sa 3:2. Mogao bi taj meč da bude neka prekretnica jer su već u sledećem opet slavili, pao je Verder u Sinshajmu.

Predlog

Kada se sastaju ova dva tima golova nikad ne nedostaje. Na poslednjih šest međusobnih mečeva najmanje ih je palo četiti, a bilo ih je i po pet i šest. Jesenas je Ajntraht slavio u Sinshajmu sa 3:1, ali su Orlovi već više puta potvrdili da bolje igraju na strani, dok je Hof na početku sezone vezao četiri gostujuće pobede. Zato opet igrajte na golove a njih će biti u obe mreže. Za GG kvota je 1.57 u kladionici Meridianbet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.