Utorak, 12/03 - Fudbal, Srbija, Superliga
12/03Novi Pazar vs Voždovac1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
10/03/2024 13:49
Zmajevi iz Voždovca gube utakmice u seriji a sledi im teško gostovanje u Novom Pazaru u vanrednom kolu. Utakmica se igra u utorak u 16 časova.
Novi Pazar

Pazarci su bili bez pobede u drugom delu sezone sve do petka kada su osvojili sva tri boda na gostovanju u Subotici. Za pobedu je bio dovoljan gol koji je u postigao Adešina u 78. minutu. Malo raspored, malo nedostatak sreće i Novi Pazar je u prva četiri prolećna kola uspeo da osvoji samo dva boda. Remizirao je sa Železničarom u Pančevu i Lučancima na svom terenu a izgubili su od Zvezde kraj Jošanice i Napretka u Kruševcu. I dalje su na mestu koje vodi u plej-of ali će morati da budu obazrivi jer je Spartak, koji je 9. na samo 4 boda zaostatka. I to potvrđuje koliko je bio važan trijumf na severu Srbije u prošlom kolu.

Voždovac

Odlinu jesenju sezonu odigrali su fudbaleri Voždovca, imali su stabilnu poziciju u gornjoj polovini tabele ali su tokom zimskog prelaznog roka ostali bez nekolicine standardnih prvotimaca, svesno ušli u podmlađivanje tima, i to je dovelo do velikih problema. Igre i nisu tako loše ali su rezultati katastrofalni. Zmajevi su na pet utakmica u 2024. godini upisali isto toliko poraza, ali ih niko nije nešto posebno nadigrao. Tri puta su gubili sa po 2:1, od Zvezde, Napretka i Vojvodine, a po 2:0 su ih savladali Mladost i Spartak. Posebno je bolan poraz od petka kada su do pred kraj meča u Novom Sadu imali prednost, onda su ostali sa igračem manje, da bi Vojvodina postigla pobedonosni gol u poslednjim sekundama nadoknade. Sada je Voždovac 11. na tabeli i sva je prilika da će biti deo plej-auta.

Predlog

Očekivali smo da Pazarci pobede Mladost na svom terenu pre dva kola, pošto je to bio prvi meč koji su igrali sa navijačima na tribinama nakon višemesečne kazne. To kao da ih je opteretilo i posle slabe partije na kraju su osvojili samo bod. Pobeda u Subotici podigla je samopouzdanje, što se ne može reći za Voždovac koji je ostao praznih šaka na Karađorđu u smiraj meča. Zato predlažemo jedinicu sa kvotom 1.80 u kladionici Mozzartbet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.