Ponedeljak, 11/03 - Fudbal, Francuska, Liga 2
11/03Grenoble vs Laval1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
10/03/2024 19:14
Francuska Liga 2 polako ali sigurno ulazi u svoju završnicu, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Grenobla i Lavala. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Grenobl

Fudbaleri Grenobla igraju jako loše u poslednje vreme, pošto je ova ekipa na četiri poslednja meča doživela isto toliko poraza.
Naravno, primarni cilj će biti povratak u najkvalitetniji rang francuskog fudbala, što bez ikakve sumnje neće biti nimalo lak zadatak.
U ovom trenutku se nekadašnji prvoligaš nalazi na šestom mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na petoplasirani Kaen, a poznato je da je to peto mesto ujedno i poslednje koje na kraju šampionata donosi plasman u doigravanje.

Laval

Što se tiče Lavala, deluje zaista da navijači ovog kluba za sada imaju dosta razloga za zadovoljstvo, pošto se njihova omiljena ekipa u ovom trenutku nalazi na četvrtom mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i trećeplasirani Sent Etjen, a treba napomenuti da ta treća pozicija na kraju prvenstva znači i direktan plasman u polufinale plej-ofa, što svakako nije mala stvar.
U prošlom kolu je Laval odigrao solidan duel na svom stadionu protiv Amijena, kada nije bilo pobednika, a na kraju je taj meč završen rezultatom 1:1.

Naš predlog

Iako Laval ove sezone igra fantastično na gostovanjima, smatramo da je konačno došlo vreme za jedan trijumf Grenobla u ovogodišnjem izdanju Lige 2, pa vam hrabro savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 2.40.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.