Utorak, 12/03 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
12/03Birmingem Siti vs MidlzbroDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
11/03/2024 21:52
Ekipa Birmingema će u okviru zaostale utakmice 29. kola Čempionšipa, ugostiti ekipu Midlzbroa. Utakmica je na programu od 20 časova i 45 minuta.
Birmingem

Ekipa Birmingema je nakon 36 odigranih mečeva na skoru od 10 trijumfa, 9 remija i čak 17 poraza. Sa 39 osvojenih bodova trenutno se nalaze na 21. mjestu na tabeli, sa samo bodom viška od Hadersfilda i Šefild Venzdeja koji se nalaze u opasnoj zoni. U poslednje vrijeme igraju u veoma lošoj formi, te su tako na poslednja 4 meča upisali 3 poraza i 1 remi. U poslednjem kolu su na gostvanju poraženi od ekipe Milvola rezultatom 1:0. Na domaćem terenu igraju dosta bolje, te su na poslednjih 5 mečeva kod kuće ostvarili 2 remija, 2 trijumfa i jedan poraz.

Midlzbrou

Ekipa Midlzbroa je nakon 36 odigranih mečeva na skoru od 15 trijumfa, 5 remija i čak 16 poraza. Trenutno se nalaze na 11. mjestu na tabeli sa 50 osvojenih bodova. Udaljeni su osam bodova od mjesta koje vodi u doigravanje za ulazak u elitni rang, što se u ovom momentu to čini nedostižno. Posle dva uzastopna poraza, ostvarili su dva uzastopna trijumfa, od kojih je poslednji bio protiv ekipe Kvins Parka u gostima rezultatom 0:2. Igraju veoma ofanzivno tokom čitave sezone, pa tako vrlo rijetko sačuvaju svoju mrežu.

Prijedlog

Mišljenja smo da će obje ekipe postići makar po gol u ovom meču, pa vam predlažemo igru GG po kvoti 1.85 u Meridianbet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.