Utorak, 12/03 - Fudbal, Srbija, Superliga
12/03IMT Novi Beograd vs Vojvodina1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
11/03/2024 22:00
Ekipa IMT-a će u okviru 25. kola Super lige Srbije dočekati ekipu Vojvodine. Utakmica je na programu od 20 časova.
IMT

Tim sa Novog Beograda je po ulasku u Super ligu zaista opravdao svoje učešće u elitnom rangu. Iako su mnogi očekivali da će imati mnogo manje bodova i da će biti na samom dnu, oni se nakon 24 odigrana meča nalaze na 12. mjestu na tabeli sa 24 osvojena boda. Seriju od 4 uzastopna poraza su prekinuli u prethodnom kolu, pošto su na domaćem terenu savladali ekipu Javora rezultatom 2:1. Sa 39 primljenih golova imaju drugu najgoru odbranu u čitavoj ligi. Treći najlošiji tim su na osnovu učinkovitosti na svom stadionu.

Vojvodina

Tim iz Novog Sada je po dolasku novog trenera ušao u još dublju krizu i iz meča u meč su se igrači mučili da ostvare trijumf. Seriju loših i neubjedljivih rezultata su prekinuli u prethodnom kolu, kada su posle nevjerovatne završnice u gola u poslednjim momentima meča, uspijeli da slave protiv Voždovca rezultatom 2:1. Trenutno se nalaze na 8. mjestu sa 34 osvojena boda, sa svega 4 boda više od Spartaka iz Subotice, koji prijeti da im preotme to mjesto i gurne ih u doigravanje za opstanak. Svaki bod za njih je važan i mišljenja smo da će sada konačno krenuti da igraju bolje, te da će slaviti na ovom gostovanju.

Prijedlog

Mišljenja smo da će Vojvodina slaviti u ovom meču, pošto se nalaze u boljem momentumu. Kvota na pobjedu gostiju je 2.15 u MaxBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.