Utorak, 12/03 - Fudbal, Srbija, Superliga
12/03Čukarički vs Spartak SuboticaDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
11/03/2024 22:06
Ekipa Čukaričkog će u okviru 25. kola Super lige Srbije dočekati Spartak iz Subotice. Utakmica je na programu od 16 časova.
Čukarički

Ekipa Čukaričkog koju sa klupe predvodi Gordan Petrić, trenutno se nalazi na 4. mjestu na tabeli sa 38 osvojenih bodova. Neslavno su završili učešće u Evropi i sada im je glavni cilj da očuvaju mjesto koji ponovo vodi u kvalifikacije. U poslednje vrijeme igraju veoma promjenljivo, pa tako u poslednja 3 meča imaju 2 poraza i 1 trijumf. U poslednjem meču su poraženi na gostovanju od ekipe Mladosti iz Lučana rezultatom 1:0. Kod kuće igraju veoma ofanzivan fudbal.

Spartak

Ekipa iz Subotice koju sa klupe predvodi Nenad Lalatović, nalazi se na 9. mjestu na tabeli sa 30 osvojenih bodova, što je četiri boda manje od Vojvodine i mjesta koje vodi u doigravanje za Evropu. Nakon trijumfa nad Voždovcem, u poslednjem kolu su poraženi na domaćem terenu od ekipe Novog Pazara rezultatom 0:1.  Sa svega 22 postignuta gola imaju drugi najslabiji napad u ligi, a u ovom meču jednostavno nemaju šta da izgube, pa je za očekivati da krenu ofanzivno od samog početka.

Prijedlog

Mišljenja smo da će obje ekipe postići makar po gol, pa vam predlažemo igru GG po kvoti 1.85 u SuperBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.