Sreda, 13/03 - Fudbal, Međunarodni, Kup Libertadores
13/03Palestino vs Nasional Asunsion1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
11/03/2024 23:54
U noći između utorka i srede nas očekuje revanš meč plej-ofa za ulazak u Kopa Libertadores u kom će Palestino ugostiti Nasional iz Asunsiona. Prvi duel između ova dva tima je završen pobedom čileanskog predstavnika od 2:0.
Palestino

Fudbaleri Palestina su odigrali sjajno prvi meč plej-ofa za ulazak u Kopa Libertadores i slavili na gostovanju u Asunsionu, kod Nasionala, kada je bilo 2:0.
Što se tiče čileanskog šampionata, u ovom trenutku se Palestino nalazi na šestom mestu na tabeli sa šest osvojenih bodova iz tri meča, što znači da je ova ekipa do sada ostvarila dva trijumfa i jedan poraz.
U prošlom kolu je Palestino slavio na gostovanju kod Higinsa, a taj duel je završen rezultatom 0:1.

Nasional Asunsion

Nažalost, Nasional ima jako male šanse da se domogne plasmana u grupnu fazu Kopa Libertadores, pošto je ova ekipa u prvom meču plej-ofa pred svojim navijačima poražena od Palestina, a taj duel je završen rezultatom 0:2.
Kada je u pitanju paragvajski šampionat, trenutno se ova ekipa nalazi na katastrofalnom pretposlednjem mestu na tabeli sa samo pet osvojenih bodova.
Inače, u prošlom kolu je tim iz Asunsiona poražen na gostovanju kod Sol de Amerike, kada je bilo 1:0.

Naš predlog

Iako Palestino ima dosta dobar rezultat iz prvog meča, mišljenja smo da se ova ekipa neće previše kockati ni u revanšu, i da će ponovo ostvariti trijumf, pa vam toplo preporučujemo da se oprobate sa jedinicom za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 2.20.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.