Sreda, 13/03 - Fudbal, Kolumbija, Primera B
13/03Atlético Huila vs Cúcuta Deportivo1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
12/03/2024 01:30
Posle baš dosta vremena smo za vas analizirali jedan meč kolumbijske druge lige, a ovog puta je izbor pao na meč između Huile i Kukute. Početak susreta između ova dva tima je zakazan za 01:05h.
Huila

Na prvi pogled je jasno da Huili nije mesto u drugom po kvalitetu rangu kolumbijskog fudbala, pa će svakako primarni cilj biti povratak u društvo najboljih.
Ako se po jutru dan poznaje mogla bi ovo vrlo lako da bude jedna veoma lepa sezona za ekipu Huile, a to nam najbolje pokazuje tabela, pošto se u ovom trenutku nekadašnji prvoligaš nalazi na prvom mestu na tabeli.
Do sada je ova ekipa odigrala šest mečeva i ostvarila pet trijumfa uz samo jedan poraz.

Kukuta

Što se tiče Kukute, i ova simpatična ekipa je na jedan veoma dobar način započela ovo takmičenje.
Naime, Kukuta se u ovom trenutku nalazi na četvrtom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na prvoplasiranu Huilu, kod koje između ostalog ova ekipa i gostuje u ovom kolu.
Do sada je četvrtoplasirani tim na tabeli odigrao šest mečeva u šampionatu i još uvek ne zna za poraz, pošto je u tom periodu Kukuta ostvarila čak četiri trijumfa ali i dva remija.

Naš predlog

Poznato je koliko je u Južnoj Americi bitna prednost domaćeg terena, pa je to sasvim sigurno jedan od glavnih razloga zašto vam ovde savetujemo da odigrate jedinicu, za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.75.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.