Četvrtak, 14/03 - Fudbal, Argentina, Super Cup
14/03River Plata vs Estudijantes1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
12/03/2024 01:41
Ovih dana se u Južnoj Americi igra mnogo važnih mečeva, a deluje da je u centru pažnje Superkup Argentine, u okviru kog će snage odmeriti River Plejt i Estudijantes. Početak susreta između ova dva tima je zakazan za 01:10h.
River Plejt

Prošla sezona je za fudbalere River Plejta bila zaista sjajna, pošto je ova ekipa dosta lakše nego što se očekivalo došla do naslova prvaka Argentine.
Naravno, i ovog puta tim sa Monumentala ima najviše moguće ciljeve, a za početak bilo bi svakako dobro da jedan od najtrofejnijih argentinskih klubova stigne do trofeja u Superkupu.
Inače, izabranici Martina Demikelisa trenutno nastupaju u argentinskom Liga Kupu, a u ovom trenutku se ovaj tim nalazi na prvom mestu na tabeli grupe A.

Estudijantes

Fudbaleri Estudijantesa su prošle sezone stigli do trofeja u argentinskom Kupu, pa će zato crveno-beli i nastupiti u ovom finalu Superkupa, koje se igra na neutralnom terenu, a protivnik će ni manje ni više biti River Plejt, koji je po mnogim mišljenjima i ovog puta najkvalitetniji tim u Argentini.
Što se tiče ovogodišnjeg izdanja Liga Kupa, trenutno se argentinski velikan nalazi na odličnom drugom mestu na tabeli grupe B, uz dva boda manjka u odnosu na prvoplasirani Godoj Kruz, koji ruku na srce ima i meč manje.

Naš predlog

Ne treba ovde naravno očekivati previše pogodaka, pošto je ulog trofej u Superkupu, međutim, sva je prilika da je River Plejt veliki favorit na ovom duelu, pa vam zato i savetujemo da se fokusirate na jedinicu, koju kladionica Maxbet plaća sa kvotom 1.90.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.