Četvrtak, 14/03 - Fudbal, Australija, A-League
14/03Western United vs Melbourne VictoryDupla šansatip: 1X
8 / 10 Ulog
12/03/2024 21:04
Posle dosta vremena smo za vas pripremili jedan duel iz australijskog šampionata, a ovog puta je izbor pao na meč između Vesterna i Melburna. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 09:00h.
Vestern Junajted

Nažalost, Vestern je tim koji je do sada ubedljivo najmanje pokazao od svih ekipa u ovogodišnjem izdanju australijskog šampionata.
Naime, Junajted se u ovom trenutku nalazi na poslednjem mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na Adelajd, koji je trenutno stacioniran na pretposlednjem mestu.
Ipak, ono što je dobro je da ova ekipa u poslednje vreme pruža nešto bolje partije, pa je tako Vestern na poslednja dva duela ostvario isto toliko trijumfa, a u prošlom kolu je savladan Vonderers na gostovanju, kada je bilo 1:3.

Melburn Viktori

Što se tiče Viktorija, trenutno se ova ekipa nalazi na sjajnom trećem mestu na tabeli i nema nikkave sumnje da ćemo ovu ekipu gledati u plej-ofu, što naravno i jeste bio primarni cilj pre početka šampionata.
Na poslednjih pet mečeva Melburn je ostvario dva trijumfa, dva poraza i jedan remi.
U prošlom kolu je trećeplasirani tim na tabeli ostvario veoma važan trijumf na gostovanju kod Adelejda, a taj duel je završen rezultatom 1:2, zbog čega sasvim sigurno fudbaleri ove ekipe u veoma lepom raspoloženju gostuju kod Vesterna.

Naš predlog

Iako je gost dosta bolje plasiran na tabeli, treba reći da forma Vesterna ide uzlaznom putanjom i mišljenja smo da ovaj tim neće doživeti poraz ni na ovom duelu pa vam hrabro savetujemo da se oprobate sa duplom šansom 1X za koju je kladionica Mozzartbet pripremila sjajnu kvotu 2.08.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.