Sreda, 13/03 - Fudbal, Srbija, Superliga
13/03Partizan vs NapredakPoluvreme/Krajtip: X/1
6 / 10 Ulog
13/03/2024 01:57
Partizan će u okviru 25. kola Super lige Srbije dočekati ekipu Napretka. Utakmica je na programu od 16 časova i 55 minuta.
Partizan

Uspijeli su crno-bijeli da ostanu nesavladani u vječitom derbiju i tako zadrže lidersku poziciju pred ovo kolo. Još je svega 6 utakmica pred njima i ukoliko sačuvaju tu prvu poziciju, njihova šansa za osvajanje titule će biti značajno uvećana. Ono što bi na ovom meču moglo da predstavlja ogroman problem, jesu povrede. Naime najbolji strijelac Saldanja biće sigurno van stroja u ovom meču, dok su Zahid, kapiten Marković, te novajlija Kovačević pod znakom pitanja. U Humskoj se očekuje veliki broj navijača a važnost meča će nam sigurno u prvom poluvremenu ponuditi nešto slabije kvalitetan fudbal.

Napredak

Tim iz Kruševca je nakon 25 odigranih mečeva na 11. mjestu na tabeli sa 29 osvojenih bodova. To je 6 bodova manje od mjesta koje vodi u gornji dom i doigravanje za Evropu. I oni muku muče sa povredama ali i sa žutim kartonima igrača, a forma u poslednjih par mečeva itekako obećava. Na poslednjih 5 mečeva su ostvarili samo jedan poraz, a u tom periodu su upisali 2 remija i 2 trijumfa. U poslednjem kolu su na domaćem terenu remizirali protiv ekipe TSC-a i tako još jednom potvrdili da protiv njih nikome neće biti lako.

Prijedlog

Mišljenja smo da će Partizan nakon nešto sporijeg početka uspijeti da trijumfuje u ovom meču, pa vam predlažemo prelaz iz X u 1 po kvoti 4.30 u MozzartBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.