Petak, 15/03 - Fudbal, Međunarodni, Kup Libertadores
15/03Nacional vs Always ReadyUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
14/03/2024 01:44
U noći između četvrtka i petka nas očekuje poslednji susret plej-ofa za ulazak u Kopa Libertadores u kom će Nasional na svom terenu ugostiti Olvejz Redi. Početak duela između ove dve ekipe je zakazan za 01:30h.
Nasional

Nasional je u prvom meču plej-ofa za ulazak u grupnu fazu Kopa Libertadores pomalo i neočekivano poražen na gostovanju kod Olvejz Redija, a taj duel je završen rezultatom 1:0.
Naravno, Nasional je veliki favorit u revanšu, a u ovom trenutku se urugvajska ekipa nalazi na četvrtom mestu u šampionatu uz osam osvojenih bodova.
Na četiri odigrana susreta ova ekipa je ostvarila dva trijumfa i dva remija, a u prošlom kolu je Nasional remizirao na gostovanju kod Defensora, kada je bilo 3:3.

Olvejz Redi

Olvejz Redi je odigrao dosta dobro prvi meč plej-ofa za ulazak u Kopa Libertadores i to pošto je ova ekipa na domaćem terenu savladala dosta kvalitetniju ekipu Nasionala rezultatom 1:0.
Čovek odluke bio je Rodrigez koji je postigao pogodak u trinaestom minutu susreta, a ne treba zaboraviti da je domaćinu opravdano poništen pogodak sredinom drugog dela igre, nakon intervencije VAR-a.
Inače, što se tiče bolivijskog šampionata, u ovom trenutku se Olvejz Redi nalazi na trećem mestu na tabeli uz pet bodova manjka u odnsosu na prvoplasirani De Vinto.

Naš predlog

Mišljenja smo da je neosporni kvalitet na strani urugvajskog predstavnika i da se pobeda Nasionala ne bi smela dovesti u pitanje, a sva je prilika da će nam ovaj meč doneti i dosta pogodaka pa vam savetujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.50.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.