Petak, 15/03 - Fudbal, Italija, Serija B
15/03Palermo vs Venezia1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
14/03/2024 01:54
Serija B nam je do sada donela pregršt veoma uzbudljivih mečeva, a ovog puta smo za vas analizirali susret između Palerma i Venecije. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 30 minuta.
Palermo

Pre svega, sigurno je da Palermo nije mesto u drugom po kvalitetu rangu italijanskog fudbala, pa će i ovog puta primarni cilj ovog tima biti plasman u Seriju A što neće biti nimalo lak zadatak.
U ovom trenutku se tim sa stadiona Renco Barbera nalazi na petom mestu na tabeli i kako sada stvari stoje ovu ekipu ćemo sigurno gledati u doigravanju.
Inače, u prošlom kolu je nekadašnji prvoligaš je slavio na veoma teškom gostovanju kod Lećoa, a taj duel je završen rezultatom 0:1.

Venecija

Što se tiče Venecije, poput Palerma, sigurno je da je i ovom klubu iz grada na vodi mesto u najkvalitetnijem rangu italijanskog fudbala, a kako sada stvari stoje vrlo lako ovu ekipu već naredne sezone možemo gledati u društvu najboljih.
Naime, trenutno se Venecija nalazi na trećem mestu na tabeli uz samo dva boda manjka u odnosu na Kremoneze, a poznato je da će na kraju šampionata dva prvoplasirana tima izboriti plasman u elitu.
Inače, u prošlom kolu je ova ekipa savladala Bari na svom terenu rezultatom 3:1.

Naš predlog

Oba tima imaju potpuno iste ciljeve, i svakako da će i jedni i drugi ići na sva tri boda, a mišljenja smo da će Palermo odbraniti domaći teren, pa vam hrabro preporučujemo da odigrate jedinicu uz kvotu 2.40 u Mozzartu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.