Četvrtak, 14/03 - Fudbal, Slovenija, PrvaLiga
14/03Koper vs Celje1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
14/03/2024 02:46
Koper će u okviru 26. kola Prve lige Slovenije ugostiti prvoplasirano Celje. Utakmica je na programu od 16 časova i 45 minuta.
Koper

Tim iz Kopra je nakon 25 odigranih mečeva na bilansu od 9 trijumfa i po 7 remija i poraza. Sa 34 osvojena boda trenutno se nalaze na 5. mjestu na tabeli, uz čak 22 boda manje od današnjeg protivnika i ujedno lidera na tabeli. U poslednje vrijeme igraju veoma promjenljivo, pa su tako u poslednja 3 kola upisali po trijumf, remi i poraz. U poslednjem kolu poraženi su od Rogaške na domaćem terenu rezultatom 1:2, što je svakako bio neočekivan rezultat za njih.

Celje

Ponovo bi Celje da podigne šampionski pehar u Sloveniji i za sada su najbliži tom ostvarenju. Nakon 25 odigranih mečeva na bilansu su od 17 trijumfa, 5 remija i svega 3 poraza. Sa 56 osvojenih bodova nalaze se na prvom mjestu na tabeli, sa 7 bodova više od drugoplasirane Olimpije. U poslednje vrijeme igraju u dosta lošoj fromi, te u poslednja 3 kola ne znaju za trijumf. U poslednjem kolu su na domaćem terenu remizirali protiv Maribora (1:1) i tako posle duela sa Olimpijom ostali neporaženi i od drugog velikana.

Prijedlog

Mišljenja smo da su gosti kvalitetniji i da će na ovom meču ići na trijumf, pa vam prema tome predlažemo dvojku po kvoti 2.00 u MeridianBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.