Četvrtak, 14/03 - Fudbal, Bosna i Hercegovina, Cup
14/03Velež vs Široki Brijeg1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
14/03/2024 02:52
Ekipa Veleža iz Mostara će u okviru revanš meča četvrtfinala kupa, ugostiti ekipu Širokog Brijega. Prvi meč je okončan rezultatom 2:1 za gostujuću ekipu, pa će domaći danas pokušati nadoknaditi taj zaostatak. Utakmica je na programu od 16 časova.
Velež

Tim iz Mostara je trenutno u velikoj krizi, pošto po povratku sa zimske pauze izgledaju neprepoznatljivo. Na četiri prvenstvena meča u Premijer ligi nisu uspijeli da trijumfuju, pa se trenutno nalaze na 3. mjestu na tabeli sa 36 osvojenih bodova. U poslednjih 5 kola imaju čak 4 remija i 1 poraz, a jedini trijumf u drugom dijelu sezone ostvarili su upravo u kupu i to protiv Tuzla Sitija. U prvom meču su poraženi rezultatom 2:1 i sada će morati od samog starta napasti komšiju i velikog rivala na terenu.

Široki Brijeg

Tim iz istoimenog grada će po svemu sudeći sve svoje ciljeve za narednu sezonu podrediti osvajanju kupa, pošto izlazak u Evropu teško da će obezbijediti kroz Premijer ligu. Trenutno su na tek 7. mjestu na tabeli sa 28 osvojenih bodova, a 2 uzastopna poraza u nacionalnom šampionatu su ih značajno udaljila od vodećih pozicija. U poslednjem kolu su na domaćem terenu poraženi od Sloge iz Doboja i sada će u jednom teškom derbi meču imati zadatak za sačuvaju gol prednosti iz prvog meča.

Prijedlog

Mišljenja smo da će domaća ekipa slaviti u ovom meču, pa vam predlažemo jedinicu po kvoti 1.60 u MaxBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.