Subota, 16/03 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
16/03Luton vs Notingem ForestDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
9 / 10 Ulog
14/03/2024 13:22
Posle neverovatnog meča u Bornmutu Luton igra još jedan veoma važan. Utakmica na Kenivort Roudu na programu je u subotu u 16 časova.
Luton

Budu či na kraju ispali u Čempionšip fudbaleri Lutona sećaće se utakmice u Bornmutu. Mada, čak ni oni koji nisu bili učesnici ovog neverovatnog meča neće moći da ga zaborave. U odloženoj utakmici Premijer lige odigranoj u sredu videli sve ono što elitno fudbalsko takmičenje u Engleskoj predstavlja. Šeširdžije su na Vitalitiju imale prednost od 3:0 posle prvih 45 minuta i na kraju nisu uspeli da osvoje ni bod. Bornmut je napravio preokret i ostavio ih praznih šaka u trenutku kada su im bdovi bili preko potrebni. Sećamo se još jednog sličnog meča kada je Luton ispustio veliku prednost na gostovanju. Bilo je to u Njukaslu ali su tada bar uzeli bod igrajući 4:4 protiv domaćih Svraka. Luton je 18. na tabeli i ima tri boda manje od prvog tima iznad, a to je baš Notingem Forest koji im dolazi u goste.

Notingem Forest

Šumari su se sigurno radovali pobedi Trešnjica nad Lutonom. Da su Šeširdžije sačuvale prednost i osvojile tri boda u Bornmutu sada bi Notingem bio u zoni ispadanja sa istim brojem bodova kao i Luton. Ovako u londonsko predgrađe idu sa tri boda više od svog rivala i uz nešto lagodniju situaciju. Međutim, ovo je meč u kome bodovi vrede dvostruko i moguće je da će njegov ishod imati veliki uticaj na krajnji poredak ove sezone u Premijer ligi. Forest je u lošoj seriji rezultata, imaju četiri vezana poraza, tri u prvenstvu i jedan u FA kupu a prethodna tri meča izgubili su identičnim rezultatom 1:0. To poakzuje da im je napad zatajio, a ako hoće bodove u Lutonu moraju do mreže rivala. Nuno Espirito santo je doveden da ostavi Šumare u ligi i ako ne uspe u tome sumnjamo da će Portugalac ostati na klupi.

Predlog

Ovo je svakako najzanimljiviji duel ovog nekompletnog kola. Zbog četvrtfinala FA kupa igraće se samo 4 meča redovnog kola a ovo je najznačajniji duel. U pitanju je direktan okršaj za opstanak i verujemo da će oba tima igrati na pobedu. Prvi duel završen je rezultata 2:2 na Siti Graundu u Notingemu, a verujemo u golove i sada. Za GG kvota je 1.58 u kladionici MaxBet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.