Petak, 15/03 - Fudbal, Holandija, Eerste Divisie
15/03Groningen vs De Graafschap1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
15/03/2024 02:15
Groningen će u okviru 30. kola Erste lige dočekati De Grafšap. Utakmica je na programu od 20 časova.
Groningen

Velikan u Holandiji i ekipa koja je poslednjih godina nevjerovatno nazadovala. Kriza u klubu je prouzrokovala ispadanje u drugi rang ali su trenutno na dobrom putu da se vrate u elitu. Trenutno su na 4. mjestu sa 54 osvojena boda, što je bod manje od mjesta koje direktno vodi u Erediviziju. U poslednje vrijeme igraju zaista dobro, a u poslednjem kolu su slavili protiv mlade ekipe PSV-a rezultatom 2:3. Trenutno su vjerovatno u najboljoj formi od svih ekipa.

De Grafšap

Ekipa Grafšapa je nakon 29 odigranih kola na skoru od 16 trijumfa, 4 remija i 10 poraza. Trenutno se nalaze na 6. mjestu na tabeli sa 52 osvojena boda, što je blizu Groningena ali i vodećih ekipa na tabeli. Posle 3 uzastopna trijumfa u poslednjem kolu su poraženi od mlade ekipe Ajaksa sa 0:2 i tako značajno zakomplikovali sebi pohod na elitu. Igraju veoma dobar fudbal i biće zanimljivo ih vidjeti na ovom teškom gostovanju.

Prijedlog

Mišljenja smo da je domaći tim kvalitetnija ekipa, pa vam prema tome predlažemo jedinicu po kvoti 1.63 u MeridianBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.