Subota, 16/03 - Fudbal, Italija, Serija A
16/03Monza vs KaljariUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
15/03/2024 17:43
Subota nam donosi nekoliko veoma interesantnih mečeva širom Evrope, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Monce i Kaljarija. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 15 časova.
Monca

Fudbaleri Monce i ove sezone igraju na vrhunskom nivou, a ono što je najbitnije je da ćemo ovu ekipu bez ikakve sumnje i naredne sezone gledati u najkvalitetnijem rangu italijanskog fudbala.
Naime, trenutno je situacija takva da se ova ekipa nalazi na desetom mestu na tabeli uz čak petnaest bodova viška u odnosu na najugroženije timove na tabeli, što je svakako dovoljna zaliha za miran završetak šampionata.
U prošlom kolu su puleni Rafaela Paladina ostvarili novi trijumf i to na gostovanju kod Đenove, kada je bilo 2:3.

Kaljari

Kaljariju bez ikakve sumnje do kraja šampionata predstoji velika borba za opstanak. Naime, u ovom trenutku se tim sa Sardinije nalazi na petnaestom mestu na tabeli uz samo dva boda viška u odnosu na timove koji su stacionirani u zoni ispadanja.
Do pre dva kola je situacija bila još i gora, ali su onda puleni Klaudija Ranijerija odigrali dva vrhunska meča i to prvo na gostovanju kod Empolija kada je bilo 0:1, a potom i u prošlom kolu na domaćem terenu protiv Salernitane, kada je bilo 4:2, i svakako da se nakon ta dva trijumfa dosta lakše diše.

Naš predlog

Monca je na osnovu svega što smo do sada videli od ovog tima veliki favorit na ovom duelu, ali ipak vam pre toga predlažemo da se fokusirate na golove, kojih će po našem mišljenju i te kako biti na ovom duelu, pa vam savetujemo da se oprobate sa igrom 3+ uz kvotu 1.97 u Meridianu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.