Subota, 16/03 - Fudbal, Nemačka, Bundesliga
16/03Union Berlin vs Verder Bremen1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
15/03/2024 17:50
Nemačka Bundesliga polako ali sigurno ulazi u svoju završnicu, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Union Berlina i Verdera iz Bremena. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 15 časova i 30 minuta.
Union Berlin

Union Berlin nije ni bleda senka one ekipe iz prošle sezone koja je mimo svih očekivanja stigla do četvrte pozicije na tabeli i direktnog plasmana u Ligu šampiona.
U ovom trenutku se popularni Šumari nalaze na katastrofalnom četrnaestom mestu na tabeli, ali i pored toga deluje da se opstanak neće dovesti u pitanje, pošto trenutno klub iz Berlina ima čak osam bodova viška u odnosu na timove koji se nalaze u zoni ispadanja.
Inače, u prošlom kolu je ova ekipa poražena na gostovanju kod Štutgarta, kada je bilo 2:0.
Na domaćem terenu je Union do sada odigrao dvanaest mečeva i ostvario pet trijumfa, isto toliko poraza, ali i dva remija.

Verder Bremen

Kada se podvuče crta, utisak je da svi navijači Verdera moraju da budu zadovoljni sa partijama njihovog omiljenog tima u ovogodišnjem izdanju nemačke Bundeslige.
Naime, trenutno se tim iz Bremena nalazi na sredini tabele, preciznije na desetoj poziciji, a ono što je sasvim sigurno najbitnije je da ćemo ovu ekipu gotovo izvesno i naredne sezone gledati u najkvalitetnijem rangu nemačkog fudbala.
Na poslednjih pet mečeva u prvenstvu Verder je ostvario samo jedan trijumf, jedan remi i čak tri poraza, a poslednji u nizu se desio u prošlom kolu na domaćem terenu protiv Dortmunda, kada je bilo 1:2.

Naš predlog

Od domaćina smo očekivali dosta više u ovogodišnjem izdanju Bundeslige, međutim, nije bilo realno da se ponovi prošla sezona. Sa druge strane, poznato je da Verder poslednjih sezona ima dosta problema na strani, pa vam savetujemo da ovde probate sa jedinicom koju kladionica Mozzartbet plaća sa kvotom 2.10.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.