Subota, 16/03 - Fudbal, Hrvatska, HNL
16/03Hajduk Split vs Lokomotiva1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
16/03/2024 03:01
Hajduk će u okviru 27. kola HNL-a ugostiti ekipu Lokomotive. Utakmica je na programu od 17 časova i 10 minuta.
Hajduk

Tim iz Splita je ponovo uhvatio odgovarajuću formu i do kraja bi svaki meč za njih trebalo da predstavlja malo finale. Naredno je na Poljudu i to danas, protiv jedne veoma nezgodne ekipe Lokomotive, koja je znala prethodnih godina pošteni da ih namuči. U prethodnom kolu Hajduk je ubjedjljivo slavio na gostovanju protiv Gorice, te su trenutno na drugom mjestu na tabeli sa 55 osvojenih bodova. Prvoplasirana Rijeka ima bod više, dok je Dinamo na poziciji broj 3, sa 4 boda manje ali i sa utakmicom manje. Očekuje se pun stadion za ovaj veoma važan duel.

Lokomotiva

Tim iz Zagreba je nakon 26 odigranih mečeva na bilansu od 8 trijumfa, 12 remija (najviše u ligi uz Varaždin) i svega 6 poraza, što je treći najbolji skor u ligi ukoliko gledamo samo poraze. U poslednje vrijeme igraju u veoma dobroj formi, pa trenutno imaju 2 uzastopna trijumfa, od kojih je poslendji bio protiv Rudeša. Sa 36 osvojenih bodova nalaze se na 5. mjestu na tabeli, te će do kraja sezone voditi borbu za poziciju broj 4 sa Osijekom.

Prijedlog

Mišljenja smo da će ipak domaći tim prelomiti i slaviti u ovom meču, pa vam predlažemo jedinicu po kvoti 1.50 u SuperBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.