Nedelja, 17/03 - Fudbal, Španija, La Liga
17/03Viljareal vs Valensija1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
16/03/2024 09:54
Nedelja nam sa sobom donosi pregršt veoma interesantnih mečeva širom Evrope, a ovog puta smo za vas analizirali duel između Viljareala i Valensije. Početak susreta između ova dva tima je zakazan za 16 časova i 15 minuta.
Viljareal

Fudbaleri Viljareala nakon katastrofalnog starta šampionata igraju na veoma visokom nivou u poslednje vreme, a to nam najbolje govori i podatak da je ova ekipa u poslednja tri susreta ostvarila isto toliko trijumfa.
Trenutno se "žuta podmornica" nalazi na jedanestom mestu na tabeli uz sedam bodova manjka u odnosu na sedmoplasirani Betis, i kako sada stvari stoje jako teško ćemo Viljareal i naredne sezone gledati u nekom od evropskih takmičenja.
Inače, u prošlom kolu je ova ekipa slavila na gostovanju kod upravo Betisa, rezultatom 2:3.

Valensija

Nakon nekoliko poprilično loših sezona, a pogotovu prošle gde se nekadašnji šampion Španije do bukvalno poslednjeg kola borio za opstanak, ovog puta "slepi miševi" igraju na zadovoljavajućem nivou.
Naime, u ovom trenutku se tim sa Mestalje nalazi na osmom mestu na tabeli uz samo dva boda manjka u odnosu na sedmoplasirani Betis, a poznato je da ta sedma pozicija na kraju donosi plasman u kvalifikacije za Ligu konferencija.
Inače, u prošlom kolu je Valensija ostvarila veoma važan trijumf na svom terenu protiv Hetafea kada je bilo 1:0.

Naš predlog

Viljareal je vezao čak tri trijumfa u prvenstvu Španije, a kako sada stvari stoje, nije isključeno da ova ekipa slavi i četvrti uzastopni put i to na svom stadionu protiv Valensije, koja generalno ima dosta problema na strani u poslednjih nekoliko godina.
Savetujemo vam da se oprobate sa jedinicom za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 2.20.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.