Nedelja, 17/03 - Fudbal, Turska, Superliga
17/03Trabzonspor vs Fenerbahče1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
16/03/2024 10:07
Tursko prvenstvo odavno nije bilo ovako interesantno, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Trabzona i Fenerbahčea. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova i 30 minuta.
Trabzon

Fudbaleri Trabzona se u ovom trenutku nalaze na trećem meBešistu na tabeli, koje na kraju šampionata donosi plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope, što naravno i jeste primarni cilj nekadašnjeg šampiona Turske.
Evidentno je da ovaj tim ne može da sustigne Galatu i Fener koji imaju ogromnu bodovnu prednost, ali zato četvrtoplasirani Bešiktaš ima samo tri boda manje.
Na poslednjih pet mečeva u prvenstvu Trabzon je ostvario čak četiri trijumfa uz samo jedan poraz, a u prošlom kolu je ova ekipa slavila na domaćem terenu protiv Karagumruka rezultatom 5:1.

Fenerbahče

Kako sada stvari stoje deluje da će Fenerbahče do kraja šampionata voditi veliku borbu za naslov prvaka Turske, a u ovom trenutku se tim iz Istanbula nalazi na drugom mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na prvoplasirani Galatasaraj,
Na poslednjih pet mečeva u najkvalitetnijem rangu turskog fudbala Fener je ostvario četiri trijumfa uz remi na domaćem terenu protiv Alanije, kada je bilo 2:2.
Inače, u prošlom kolu je turski velikan slavio na svom terenu protiv Pendikspora rezultatom 4:1.

Naš predlog

Ukoliko Fener izgubi na ovom duelu, praktično će i izgubiti i u trci za naslov prvaka Turske, pa je sigurno da će turski velikan od prvog minuta krenuti ofanzivno ka golu nimalo naivne ekipe Trabzona.
Utisak je da će Džeko i drugari ipak zabeležiti novi trijumf pa vam savetujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Maxbet pripremila koeficijent 1.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.