Nedelja, 17/03 - Fudbal, Mađarska, NB I
17/03Ferencváros vs Puskás FC1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
17/03/2024 02:52
Ferencvaroš će u okviru 25. kola OTB lige dočekati ekipu Puškaš Akademije. Utakmica je na programu od 14 časova i 45 minuta.
Ferencvaroš

Ekipa koju sa klupe predvodi Dejan Stanković je u zimskom dijelu sezone imala mnogo problema u domaćem šampionatu i činilo se da neće tek tako lako odbraniti tron. Međutim po povratku sa pauze uslijedile su veoma ubjedljive partije i vrlo brzo je došlo do povratka na lidersku poziciju. Trenutno su na prvom mjestu na tabeli sa 51. osvojenim bodom, što je svega za jedan više od drugoplasiranog Pakšija ali bitno je napomeni i uz čak 2 utakmice manje. Trijumfom u ovom meču Ferencvaroš bi značajno odmakao svom rivalu i tako dodatni pritisak prebacio na njih.

Puškaš Akademija

Fudbalski klub Puškaš je nakon 24 odigrana kola na poziciji broj 5 sa 35 osvojenih bodova. Isto toliko ima i četvrtoplasirana ekipa DVTK, pa će se sigurno do kraja prvenstva sa njima boriti za mjesto koji vodi u Evropu. Nakon serije dobrih rezultata upali su u malu krizu, pa tako na poslednja 3 meča ne znaju za trijumf. U poslednjem kolu su poraženi od Ujpešta na domaćem terenu rezultatom 0:2. Moglo bi se reći da igraju veoma efikasan fudbal.

Prijedlog

Mišljenja smo da će domaći tim slaviti u ovom meču, pa vam predlažemo jedinicu po kvoti 1.53 u Mozzartbet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.