Nedelja, 17/03 - Fudbal, Holandija, Eerste Divisie
17/03MVV vs Roda JC1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
17/03/2024 03:00
Mastriht će u okviru 30. kola Erste divizije dočekati ekipu Rode. Utakmica je na programu od 12 časova i 15 minuta.
Mastriht

Ekipa Mastrihta je nakon 29 odigranih mečeva na skoru od 10 trijumfa, 7 remija i 12 poraza, što je dovoljno za 14. mjesto na tabeli i 37 osvojenih bodova.  U poslednje vrijeme igraju veoma slabo, pa tako na poslednjih 5 utakmica ne znaju za trijumf. U mini seriji su od 2 uzastopna poraza, od kojih je poslednji bio protiv ekipe Gronigena na gostovanju (3:0). Igraju veoma efikasan fudbal tokom čitave sezone. Na domaćem terenu igraju sasvim solidno, pa treba očekivati dobar otpor.

Roda

Nekadašnji stalni učesnik elitngo ranga je već dugo godina na dosta nižim granama od elitnog ranga. Trenutno su na trećem mjestu na tabeli sa 55 osvojenih bodova, što je za 2 boda manje od dtugog mejsta i direktnog plasmana u Erediviziju. U poslednje vrijeme su značajno digli formu, ali su nakon serije trijumfa upisali i 2 vezana trijumfa, što ih je koštalo drugog mjesta na tabeli. U poslednjem kolu remizirali su protiv Den Haga na domaćem terenu rezultatom 2:2.

Prijedlog

Mišljenja smo da gostujući tim mora slaviti u u ovom meču ukoliko želi da se približi vodećim ekipama. Kvota na njihovu pobjedu je 1.92 u MaxBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.