Sreda, 20/03 - Fudbal, Japan, J.League 2
20/03Fagiano Okayama vs Mito Hollyhock1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
18/03/2024 18:21
Posle duže vremena za vas smo analizirali jedan duel iz japanske druge lige, a ovog puta je izbor pao na susret između Okajame i Mita. Početak ovog duela je zakazan za 06:00h.
Okajama

Fudbaleri Okajame su za sada najviše pokazali od svih timova u ovogodišnjem izdanju japanske druge lige, a to nam najbolje pokazuje i tabela, pošto se ovaj tim trenutno nalazi na prvom mestu na tabeli uz bod viška u odnosu na drugoplasirani Kofu.
Do sada je lider na tabeli odigrao četiri meča u drugom po kvalitetu rangu japanskog fudbala i ostvario tri trijumfa i jedan remi.
Inače, u prošlom kolu je Okajama slavila na gostovanju kod Fudžide, a taj duel je završen rezultatom 0:1.

Mito

Što se tiče Mita, u dosadašnjem toku šampionata ovaj tim je odigrao četiri meča i kada se sve sabere i oduzme, sigurno je da smo dosta više očekivali od ove ekipe, barem u uvodnoj fazi prvenstva.
Naime, trenutno se Mito nalazi na sedamnaestoj poziciji na tabeli, što znači da je ova ekipa do sada ostvarila samo jedan trijumf, uz čak tri poraza.
U prvom kolu je Mito slavio na svom terenu protiv Ivakija, a onda nanizao tri neuspeha od kojih se poslednji u nizu desio u prošlom kolu na domaćem terenu protiv Tokušime (1:2).

Naš predlog

Okajama igra fenomenalno na startu šampionata i mišljenja smo da je lider na tabeli veliki favorit u duelu protiv Mita koji u poslednje vreme ima baš dosta problema o čemu najbolje svedoče i tri vezana poraza.
Kladionica Mozzartbet jedinicu plaća sa kvotom 1.80.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.