Petak, 22/03 - Fudbal, Argentina, Primera
22/03San Lorenco vs Godoj Kruz1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
18/03/2024 18:46
Argentinski Liga Kup polako ali sigurno ulazi u svoju završnu fazu, a ovog puta smo za vas pripremili meč između San Lorenca i Godoj Kruza. Početak ovog duela je zakazan za 23h.
San Lorenco

San Lorenco će jako teško uspeti da dođe do plasmana u doigravanje, što naravno i jeste primarni cilj, a najviše zbog činjenice da je ova ekipa do sada čak šest puta remizirala u ovogodišnjem izdanju Liga Kupa, uz dva trijumfa ali i isto toliko poraza.
U prošlom kolu je San Lorenco odigrao jedan dosta dobar meč na svom terenu protiv Sarmijenta i slavio rezultatom 1:0:
Inače, trenutno je argentinski velikan stacioniran na devetom mestu grupe B, uz čak šest bodova manjka u odnosu na timove koji su na pozicijama koje vode u plej-of.

Godoj Kruz

Godoj Kruz je mimo svih očekivanja tim koji je do sada ubedljivo najviše pokazao od svih ekipa, barem u ovoj grupi B.
Naime, trenutno je ova simpatična ekipa stacionirana na prvom mestu na tabeli uz čak četiri boda viška u odnosu na drugoplasirani Lanus.
Do sada je lider na tabeli grupe B odigrao deset mečeva i ostvario čak sedam trijumfa, dva remija i samo jedan poraz i to na svom stadionu od Estudijantesa kada je bilo 1:2.
Inače u prošlom kolu je Godoj Kruz slavio na svom terenu protiv Tigrea, a taj meč je završen rezultatom 1:0.

Naš predlog

Godinama unazad San Lorenco igra sjajno na svom stadionu, a pored toga, mišljenja smo da je vreme za prvi poraz Godoj Kruza na strani, pa vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Maxbet pripremila koeficijent 2.35.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.