Utorak, 19/03 - Fudbal, Engleska, National League
19/03Barnet vs EastleighPoluvreme/Krajtip: 1/1
8 / 10 Ulog
18/03/2024 18:54
U utakmici 39. kola engleske Nacionalne lige sastaju se drugoplasirani Barnet i, ove sezone, slabi Istli. Meč je na programu u utorak u 20.45.
Barnet

Ekipa Barnet je iz istoimenog dela engleske prestonice smeštenog na krajnjem severu. Zna se da u tom delu grada vladaju Arsena i Totenhem, ali svoje navijače ima i Barnet, tim koji je do pre nekoliko sezona bio u profesionalnom rangu. Imaju šansu da se ovog proleća vrate u Ligu 2, doduše ne direktno, pošto samo prvoplasirani tim ne mora u plej-of, a Česterfild je na nedostiđnoj razlici, ne samo za Barnet, već i za ostale pratioce. Za Pčele, kako glasi nadimak ovog kluba, najvažnije je da zadrže drugo mesto ili eventualno završe na trećem, s obzirom da će ta dva tima igrati u poslednjem kolu doigravanja. Posle dve vezane pobede u subotu su poraženi na gostovanju kod Vokinga minimalnim rezultatom.

Istli

Deset godina plavo-beli igraju u Nacionalnoj ligi ali bez većih uspeha. Ipak, i takmičenje u petom rangu za ovaj mali klub je uspeh i oni će se i ove sezone boriti za opstanak. Pred ovaj zaostali meč Istli je na 18. mestu a od prvog tima ispod crte imaju samo tri boda više. Ipak, nemaju sve ekipe isti broj odigranih utakmica da bi mogao da se stekne neki pravi utaisak o tome kakve su im šanse u toj borbi. Istli igra vrlo slabo u drugom delu prvenstva, u jednom momentu je imao 9 utakmica bez pobede da bi taj niz prekinuo sa dva uzastopna trijumfa. Sada su ponovo tri kola bez pobede sa samo jednim osvojenim bodom. U subotu su na svom terenu poraženi od Ročdejla sa ubedljivih 1:4, što znači da su primili devet golova na poslednja tri meča.

Predlog

Prvi meč između ova dva tima odigran je u okviru trećeg kola prvenstva i završen je remijem uz pravu goleadu. Rezultat je glasio 3:3 ali je tada Istli bio u mnogo boljoj formi nego što je sada. Barnet je na drugom mestu i ne vidimo način da ga tim poput Istlija iznenadi kao gost. Očekujemo siguran trijumf domaćina i predlažemo prelaz 1/1 sa kvotom 1.86 u kladionici Meridianbet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.