Petak, 22/03 - Fudbal, Francuska, National
22/03Sošo vs ŠateruUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
20/03/2024 17:16
Francuska treća liga nam je do sada donela pregršt veoma interesantnih mečeva, a ovog puta smo za vas analizirali duel između Sošoa i Šaterua. Početak duela između ove dve ekipe je zakazan za 19 časova i 30 minuta.
Sošo

Sećamo se svi da je ekipa Sošoa nekada pripadala samom vrhu francuskog fudbala, a sada smo došli do toga da ovu ekipu gledamo u trećem po kvalitetu rangu.
Naravno da Sošou nije mesto u trećoj ligi, međutim, kako sada stvari stoje deluje da će ova ekipa tu ostati i naredne sezone.
U ovom trenutku se nekadašnji prvoligaš nalazi na devetom mestu na tabeli uz čak dvanaest bodova manjka u odnosu na drugoplasirani Nior.
Inače, u prošlom kolu je ova ekipa slavila na gostovanju kod Avranša, kada je bilo 0:1.

Šateru

Što se tiče Šaterua, ovaj tim je trenutno stacioniran na dvanaestom mestu na tabeli koje je ujedno i poslednje koje na kraju šampionata donosi opstanak u društvu najboljih.
Ono što nije dobro je što ova simpatična ekipa trenutno ima isti broj bodova kao i timovi ji se nalaze u zoni ispadanja, pa deluje da ovom timu do kraja šampionata predstoji velika borba za opstanak.
Inače, u prošlom kolu je Šateru odigrao jedan sjajan meč na svom terenu i ostvario trijumf protiv ekipe GOL-a, a taj duel je završen rezultatom 3:2.

Naš predlog

Iako Šateru u poslednje vreme blista, pošto ova ekipa na četiri poslednja meča ne zna za poraz, smatramo da je vreme za jednu dobru partiju Sošoa na domaćem terenu i naravno pobedu.
Ipak, možda je najbolje da se ovde fokusirate na golove, odnosno na igru 3+, za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 2.15.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.