Četvrtak, 21/03 - Fudbal, Argentina, Kup Argentine
21/03Defensa i Hustisija vs Atletiko Rafaela1X2tip: 1
9 / 10 Ulog
20/03/2024 17:29
Ovih dana je poprilično slaba ponuda za klađenje, ali su na programu mečevi argentinskog Kupa, ali i Liga Kupa. Ovog puta smo za vas pripremili meč Kupa između Defense i Atletiko Rafaele koji je zakazan za 21:45h.
Defensa

Fudbaleri Defense se trenutno nalaze na petom mestu na tabeli ovogodišnjeg izdanja argentinskog Liga Kupa, i jasno je da ova ekipa ima velike šanse da dođe do plasmana u samu završnicu, što i jeste jedan od primarnih ciljeva za početak ove sezone.
Na poslednjih pet mečeva nekadašnji osvajač Kopa Sudamerikane je ostvario samo jedan trijumf, jedan poraz i čak tri remija.
Inače, u prošlom kolu je Defensa remizirala na gostovanju kod Rasinga, a taj duel je završen rezultatom 1:1.

Atletiko Rafaela

Atletiko Rafaela se godinama unazad takmiči u drugoj argentinskoj ligi, a trenutno je ova simpatična ekipa stacionirana na desetom mestu na tabeli uz osam osvojenih bodova.
U dosadašnjem toku šampionata nekadašnji prvoligaš je odigrao sedam mečeva i ostvario samo jedan trijumf, čak četiri remija, ali i dva poraza.
Inače, u prošlom kolu je Atletiko Rafaela odigrala solidan meč na gostovanju kod Temperleja, kada je bilo 1:1, uz konstataciju da je domaćin bio daleko bolji tim na terenu.

Naš predlog

Defensa je u ovom trenutku daleko bolji tim od Atletiko Rafaele, koja po svemu sudeći ni ove sezone neće moći ozbiljnije da se uključi u borbu za plasman u najkvalitetniji rang argentinskog fudbala, pa vam savetujemo da se oprobate sa jedinicom, za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 1.55.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.