Petak, 22/03 - Fudbal, Međunarodni, Međunarodne prijateljske utakmice
22/03Holandija vs ŠkotskaUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
9 / 10 Ulog
20/03/2024 22:54
Obe selekcije spremaju se za nastup na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. Kontrolni duel igra se na Johan Krojf areni u Amsterdamu u petak u 20.45.
Holandija

Lale su zahvaljujući dvema minimalnim pobedama u finišu kvalifikacija uspele da stignu do drugog mesta u grupi i zajedno sa Francuskom, koja je bila prvoplasirana, odu na EURO. Te dve pobede ostavrili su protiv Grčke u gostima i Republike Irske na svom terenu. Žreb ih je u Nemačkoj smestio u grupu sa Austrijom, ponovo Francuskom a trećeg rivala dobiće za par dana nakon završenih baraža Lige nacija. U međuvremenu držan je i žreb za naredno izdanje Lige nacija, a Holandija će igrati u A diviziji sa selekcijama Bosne i Hercegovine, Nemačke i Mađarske. U meču sa Škotskom su favoriti ali rezultat i nije u prvom planu kada je ovaj meč u pitanju.

Škotska

Suknjice idu na drugo uzastopno Evropsko prvenstvo. Na prethodno su otišli preko baraža Lige nacija kada su u finalu bili bolji od Srbije u Beogradu, doduše tek nakon penala. Sada su to uradili jednostavnije, osvojili su drugo mesto u kvalifikacionoj grupi iza Španije a ispred Norveške, Gruzije i Kipra. Za takav rezultat zaslužan je odličan start i pobeda nad Furijom na početku. U Nemačkoj će Škoti igrati protiv Domaćina, Švajcarske i Mađarske i sigurno da imaju ambiciju da prođu u nokaut fazu. Što se LIge nacija tiče, njihovi rivali u novom izdanju najmlađeg takmičenja biće Hrvatska, Poljska i Portugalija, a jasno vam je da će nastupiti u A diviziji.

Predlog

Fudbal u Škotskoj dobio je mnogo uspesima reprezentacije ali i dobrim rezultatima Seltika i, pre svega, Rendžersa u evropskim kupovima. Ligaško takmičenje je sve bolje, a o ljubavi Škota pre fudbalu ne treba govoriti. Biće gostujućih navijača i u Amsterdamu i treba očekivati zanimljiv meč sa bar tri postignuta gola. Za 3+ kvota je 1.85 u kladionici MaxBet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.