Petak, 22/03 - Fudbal, Francuska, National
22/03Orléans vs Cholet1X2tip: 1
9 / 10 Ulog
20/03/2024 23:16
U 26. kolu francuske Nacionalne lige Orlean dočekuje poslednjeplasirani Šole. Utakmica se igra u petak u 19.30.
Orlean

Domaći tim ima neke teoretske šanse da se dokpa drugog mesta i tako se vrati u Ligu 2, ali nam se čini da im je u ovom momentu najažnije da prvo obezbede igranje u Nacionalnoj ligi i za narednu sezonu. Orlean je trenutno na sigurnom 7. mestu, čini se da ne bi smeo da ima problema oko opstanka, ali treba ponoviti da ligu napušta šest poslednjih timova i da je Orlean samo 7 bodova udaljen od prve ekipe ispod crte, koja uz to ima i meč manje odigran. Što se jurnjave za drugim mesto tiče, to je teško predvideti, razlika je velika, Nior ima čak 11 bodova više, pa bi pored pobeda ekipe Orleana i tim Niora morao da gubi mnogo više nego što je do sada.

Šole

Sve je prilika da Šole naredne sezone neće igrati u trećoj ligi i da će se spustiti još jedan stepenik u poluamatersku četvrtu ligu. Ovaj grad je uvek bio poznatiji po košarci, istoimeni košarkaški klub je nekada značio mnogo i u evropskim okvirima, ali u poslednje vreme ni oni nisu što su bili. Nisu ni fudbaleri, ova sezone je počela loše a izgleda da će se tako i završiti. Šole je do sada sakupio samo 17 bodova, čvrsto drže \'\'fenjer\'\', a od prvog tima iznad crte imaju 12 bodova manje. Kada su u 25 utakmica osvojili 17 bodova, kako poverovati da će u preostalih 9 uzeti više od 12, a da pritom ti timovi iznad crte ne uzmu nijedan? Ostaje da igraju za utisak, da pokušaju da izbegnu poslednje mesto, a u poslednjih 13 utakmica imaju samo jednu pobedu i to protiv Dižona.

Predlog

Šole je vezao ponovo dva poraza, ovog puta sa samo golom razlike, od Nima i Versaja, dok je Orlean na svom terenu bez poraza u poslednjih sedam utakmica. Svakako je domaćin favorit i protiv najslabije ekipe lige, pobedio ju je i u prvom delu sezone na strani, i zato je logično da predložimo pobedu Orleana za koju se u kladionici SuperBet dobija koeficijent koji iznosi 1.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.