Četvrtak, 21/03 - Fudbal, Međunarodni, EURO Championship - Qual.
21/03Bosna i Hercegovina vs Ukrajina1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
21/03/2024 02:06
Bosna i Hercegovina će u okviru baraža za plasman na EURO 2024 u Zenici ugostiti ekipu Ukrajine. Utakmica je na programu od 20 časova i 45 minuta.
BiH

Popularni Zmajevi koje sa klupe predvodi Savo Milošević, imaće još jednu šansu u pokušaju da se dokopaju EURA. Međutim neće biti nimalo lako igrati protiv jedne veoma kvalitetne ekipe koja je u ovom momentu dosta kvalitetnija od njih. Bosna kroz grupu nije uspijela da se kvalifikuje direktno, pošto su u konkurenciji sa Portugalom, Slovačkom, Luksemburgom, Islandom i Lihtenštajnom bili na tek pretposlednjem mjestu sa 9 osvojenih bodova (6 u duelima sa Lihtenštajnom koji je imao 0). To je bio jedan od najlošijih kvalifikacionih ciklusa za ovu selekciju, pa je večeras potrebno čudo kako bi se plasirali u narednu fazu doigravanja.

Ukrajina

Selekcija Ukrajine u Zenicu stiže nakon neuspijeha u kvalifikacionoj grupi, iako su ostali uskraćeni za plasman na EURO samo zahvaljujući lošijoj gol razlici od Italije. Oni su u konkurenciji Engleske, Italije, Makedonije i Malte bili na 3. mjestu sa 14 osvojenih bodova, koliko je imala i Italija. Imena kao što su Mudrik, Jarmolenko, Zinčenko, Lunin su samo neka od plejade kvalitetnih igrača koje posjeduje ovaj tim. Sigurno je da neće biti lako pred punim stadionom u Zenici pobjediti veoma žilavu selekciju kao što je BiH, ali da imaju kvalitet to nije upitno.

Prijedlog

Mišljenja smo da je Ukrajina jača ekipa i da će slaviti u ovom meču, pa vam prema tome predlažemo dvojku po kvoti 2.00 u MaxBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.