Četvrtak, 21/03 - Fudbal, Međunarodni, EURO Championship - Qual.
21/03Poljska vs EstonijaUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
21/03/2024 02:15
Poljska će u okviru baraža za EURO 2024 ugostiti selekciju Estonije. Utakmica je na programu od 20 časova i 45 minuta.
Poljska

Nije uspijela Poljska da se kroz relativno laku grupu direktno plasira na EURO i to je predstavljeno kao veliki neuspijeh u njihovoj zemlji. U konkurenciji sa Albanijom, Češkom, Moldavijom i Farskim Ostrvima, bili su na tek 3. mjestu na tabeli sa 11 osvojenih bodova, što je za 4 manje od prve dvije pozicije. Večeras igraju pred domaćim navijačima protiv jedne realtivno slabe ekipe, pa bi sve sem ubjedljivog trijumfa bilo neprihvatljivo. Pobjednik ovog duela će se susresti sa pobjednikom duela Vels - Finska.

Estonija

Selekcija Estonije već dosta godina ne važi za tim od kog neko nešto očekuje. U grupi obično završe na poslednjem mjestu na tabeli i posluže jačim selekcijama za upisivanje sigurnih bodova. U grupi sa Belgijom, Austrijom, Švedskom i Azerbejdžanom su bili na poslednjem mjestu na tabeli sa svega jednim osvojenim bodom i svega 2 postignuta gola, uz 22 primljena. U ovom plejofu su se našli igrom slučaja, pošto su osvojili najmanji rang Lige nacija.

Prijedlog

Mišljenja smo da će Poljska trijumfovati i da ćemo na meču vidjeti makar 3 gola, pa vam predlažemo igru 3+ po kvoti 1.67 u MeridianBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.