Subota, 23/03 - Fudbal, Španija, Segunda
23/03Alcorcón vs Real OviedoDupla šansatip: 1X
8 / 10 Ulog
21/03/2024 17:11
Španska Segunda nam je ove sezone donela pregršt veoma dobrih mečeva, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Alkorkona i Ovijeda. Početak duela između ove dve ekipe je zakazan za 16 časova i 15 minuta.
Alkorkon

Fudbaleri Alkorkona će ponovo imati baš dosta problema da sačuvaju drugoligaški status, a u ovom trenutku se ova ekipa nalazi na dvadesetom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na timove koji se trenutno nalaze u bezbednoj zoni.
Na poslednjih pet mečeva Žuti su bez trijumfa, a u tom periodu je nekadašnji prvoligaš dva puta remizirao uz tri poraza.
U prošlom kolu je Alkorkon poražen na gostovanju kod Hihona, a taj meč je završen rezultatom 1:0.

Ovijedo

Kako sada stvari stoje, utisak je da će se Ovijedo do kraja šampionata boriti za plasman u plej-of.
U ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na osmom mestu na tabeli uz bod manjka u odnosu na šestoplasirani Burgos, a kao što je to dobro poznato, šesta pozicija je i poslednja koja na kraju regularnog dela šampionata donosi plasman u doigravanje.
Inače, u prošlom kolu je Ovijedo samo remizirao na svom stadionu protiv Rasing Santandera, a taj meč je završen rezultatom 1:1.

Naš predlog

Alkorkon je u veoma teškoj situaciji i novi poraz bi dodatno zakomplikovao situaciju, dok Ovijedo ove sezone ima dosta problema u gostima, pa vam hrabro preporučujemo da se fokusirate na duplu šansu 1x za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.62.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.