Subota, 23/03 - Fudbal, SAD, MLS
23/03Njujork RB vs Inter Miami1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
21/03/2024 17:23
MLS liga je dolaskom Mesija i te kako dobila na atraktivnosti, a ovog puta smo za vas pripremili meč između Njujork Red Bula i Inter Majamija. Početak duela između ove dve ekipe je zakazan za 19 časova.
Njujork Red Bul

Njujork ove sezone ima najviše moguće ambicije, a trenutno je Red Bul stacioniran na šestom mestu na tabeli istočne konferencije uz sedam osvojenih bodova.
Do sada je nekadašnji šampion Amerike odigrao četiri meča u šampionatu i ostvario dva trijumfa, jedan remi i jedan poraz.
Inače, u prošlom kolu je Red Bul doživeo svoj prvi poraz u šampionatu i to na gostovanju kod Kolambusa, a taj duel je završen rezultatom 3:0.

Inter Majami

Svakako da je Inter prvi favorit za osvajanje naslova prvaka Amerike, a u ovom trenutku se Mesi i drugari nalaze na prvom mestu na tabeli istočne konferencije uz deset osvojenih bodova.
Do sada je tim iz Majamija odigrao pet mečeva u šampionatu i ostvario tri trijumfa, jedan remi, ali i jedan poraz.
Inače, u prošlom kolu je prvi favorit za naslov prvaka Amerike ostvario trijumf na strani kod DC Junajteda, a taj meč je završen rezultatom 1:3.

Naš predlog

Njujork ima visoke ambicije ove sezone, međutim, poznato je da je Inter iz Majamija ubedljivo najkvalietniji tim u MLS-u, i mišljenja smo da je ova ekipa i pored neigranja Mesija veliki favorit na ovom duelu, pa vam hrabro preporučujemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.90.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.