Petak, 22/03 - Fudbal, Francuska, National
22/03Épinal vs DižonDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
21/03/2024 18:11
Epinal će u okviru 26. kola treće lige Francuske dočekati ekipu Dižona. Utakmica je na programu u petak od 19 časova i 30 minuta.
Epinal

Ekipa Epanala je nakon 25 odigranih kola na skoru od 6 trijumfa, 4 remija i čak 15 poraza. Sa 22 osvojena boda trenutno se nalaze na pretposlednjem 17. mjestu na tabeli i u velikom su problemu. Pošto ove godine čak 6 timova ispada u niži rang, oni su udaljeni čak 7 bodova od mjesta koje im garantuje opstanak. U poslednje vrijeme igraju veoma slab fudbal, pa su tako u nizu od 4 uzastopna poraza. Sa 40 primljenih golova imaju jednu od najgorih odbrana u ligi, međutim u ovom meču nemaju šta da izgube i moraće napasti.

Dižon

Nekadašnji i doskorašnji stalni učesnik Lige 1 se survao i dogurao do čak trećeg ranga takmičenja. Nakon 25 odigranih mečeva nalaze se na skoru od 10 trijumfa, 6 remija i 9 poraza, te sa 36 osvojenih bodova zauzimaju 6. mjesto na tabeli. Udaljeni su čak 9 bodova od druge pozicije koja garantuje plasman u drugi rang, te se čini da će ove sezone vrlo teško izboriti promociju. U poslednje vrijeme igraju veoma promjenljivo, te nakon trijumfa gotovo po običaju upišu poraz. U poslednjem kolu su poraženi od ekipe Marinžana rezultatom 2:1.

Prijedlog

Mišljenja smo da će obje ekipe odigrati jedan napadački meč, te vam preporučujemo igru GG po kvoti 1.85 u PrimoBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.